Care este cel mai bun ondulator? Care sunt caracteristicile ce trebuie sa le urmaresti la cel mai bun ondulator bun?

 

Cel mai bun ondulator este un aparat ce trebuie sa faca parte din accesoriile oricarei domnisoare / doamne. Inainte de a cumpara un ondulator conic trebuie sa definesti care sunt asteptarile tale de la acesta, luand in considerare tipul tau de par – subtire / gros, lung / scurt, ondulat / drept. Pasul al doilea este sa analizezi caracteristicile aparatului, cum ar fi: tipul de ondulator, materialul din care este produs, diametrul cilindrului, controlul temperaturii si accesoriile.

Pretul pentru un ondulator de par bun porneste de la 150 lei, iar in functie de performante (accesorii, temperatura) depaseste 400 lei.

cel mai bun ondulator

 

Cum aleg cel mai bun ondulator?

Cand alegi cel mai bun ondulator trebuie sa urmaresti: tipul, diametrul capetelor, reglajul ondulatorului. In continuare voi detalia fiecare aspect in parte astfel incat sa iei decizia corecta.

 

1. Tipul de ondulator

In piata sunt trei tipuri de ondulatoare de par – mentiune: insa exista producatori care ofera alte tipuri de capete/tamburi pentru diferite coafuri, in continuare voi discuta despre modelele comune:

  • ondulator de par conic: sunt cele mai des intalnite, sunt folosite pentru a ajuta la obtinerea unor bucle perfecte, de diferite dimensiuni in functie de diametrul tamburului;
  • ondulator de par spiralat: acestea au un aspect de spirala si sunt potrivite daca ai un par moale care aluneca foarte usor. Cu ajutorul canalului serpuit parul este mai bine prins si tinut pe ondulator;
  • ondulator de par plat: anumite placi de par sunt special concepute pentru a te ajuta sa obtii bucle perfecte si naturale, insa depinde de la model la model dimensiunea buclei ce o poti obtine.

 

2. Diametrul ondulatorului

Diametrul ondulatorului este esential in special daca doresti sa ai parte de un anumit tip de bucle – mici sau mari. Cu cat diametrul este mai mic cu atat vei obtine bucle micute si bine definite, pe masura ce acesta creste, bucla o sa fie mai mare. In cazul in care doresti un ondulator care sa te ajute sa obtii bucle definite, atat mici cat si mari este bine sa achizitionezi un model cu tamburi care se pot schimba.

cel mai bun ondulator 2 abctop.ro

 

 3. Materialul din care este produs

In functie de materialul, din care cilindrul este produs, ai de ales dintre:

  • ondulatoare de par din metal sau crom – acestea sunt incadrate in gama de “ondulator ieftin” intrucat se incalzesc greu si neuniform, existand posibilitatea sa iti arda parul – in cazul unei folosirii indelungate;
  • ondulator de par din teflon – acestea ofera o protectie mai mare parului, insa dupa o anumita perioada si in cazul unei folosiri indelungate la temperatura ridicata poate sa fie afectat invelisul protector de teflon;
  • ondulator de par ceramic – sunt cele mai des intalnite, ceramica are proprietati unice: se incalzeste repede, uniform si protejeaza firul de par;
  • ondulator de par din turmalina – turmalina are proprietatea de a incalzi mai repede parul, prin urmare nu trebuie sa folosesti o perioada indelungata  ondulatorul pentru a obtine coafura dorita. Un alt beneficiu la acestui material este ca ajuta la crearea ionilor negativi, ce ii neutralizeaza pe cei pozitivi din atmosfera prin urmare scapi de parul electrizat.

 

4. Reglajul temperaturii si elemente de siguranta

Cel mai bun ondulator de parul o sa iti ofere libertatea sa ajustezi temperatura la cel putin 5 niveluri, nivelul cel mai mic pentru par firav, cel superior pentru parul „incapatanat”, iar nivelurile intermediare poti sa le utilizezi pentru diferite alte coafuri ocazionale ( daca ai parul mediu ).

Avand in vedere ca aceste aparate ajung la o temeratura de 240 grade este bine sa cauti un ondulator cu functii de siguranta sau care sa iti ofere protectie separata, precum o manusa rezistenta la temperaturi ridicate.

cel mai bun ondulator 3 abctop.ro

 

5. Accesorii si garantie

In general producatorii incearca sa atraga clientii prin diverse oferte / accesorii gratuite, prin urmare cel mai bun ondulator se poate deosebi de un model apropiat, daca include de exemplu un manual de coafuri – acesta este bine venit, in special ca te invata cum sa folosesti corect produsul, diversi tamburi – pentru coafuri speciale ( bucle medii, bucle desfacute, suvite ondulate, par creponat ), husa pentru voiaj etc..

Un ondulator trebuie sa aiba o garantie de minim 2 ani, perioada in care producatorul sa iti asigure services gratuit, daca aparatul se defecteaza din motive independente de tine.

 

In cazul in care mai ai nelamuri, referitoare la cel mai bun ondulator, nu ezita sa lasi un mesaj mai jos.

Lista cu top cele mai bune ondulatoare:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Care este cel mai bun ondulator?

Ondulator Valera 640.01, 4 accesorii, Invelis Ceramic, Functie Ionica, Negru

res_4bc890db2245d796ea103d4ee979d46d_fullOndulator BaByliss Curl Secret C1100E, 230 grade, Ionizare, Sistem automat de ondulare

Ondulator Rowenta CF4132, 14 accesoriiOndulator Rowenta CF4132, 14 accesorii, Invelis Ceramic, Cablu 1.8m, Negru

Tip invelis: ceramic;Tip invelis: ceramic;Tip invelis: ceramic;
Timp incalzire: 60s;Timp incalzire: 30s; Timp incalzire: 60s;
Functii si accesorii: husa termoizolanta, ondulator mare: 38 mm, ondulator mic: 25 mm, cleste ondulator spiralat.Functii si accesorii: 3 setari de timp (8 sec – 10 sec – 12 sec) pentru pentru creare diverselor tipuri de bucle.Functii si accesorii: Ondulator de 16 mm, 32 mm, 4 clame de prindere, Placa pentru creponat sau indreptat
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET
(actualizat: 26.05.2015)

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: